på norsk (16) bolig (6) forbruker (5) økonomi (3) barn (2) historie (2) meninger (2) politikk (2) bil (1) dato (1) elektronikk (1) fortidsminner (1) in english (1) kake (1) kjeks (1) matematikk (1) mobil (1) music (1) naturfag (1) newage (1) oppskrift (1) radio (1) regning (1) sang (1) skeptic (1) tannpuss (1)

2010-04-10

Hallo verden

Dette er min første posting. Mest for å unngå den irriterende 404-meldingen som har ligget her en stund. Her har jeg tenkt å legge ut litt om hva jeg holder på med, slik at familie og venner kan se. Jeg skriver av og til små meldinger på Facebook og Twitter, men en vevlogg (også kalt blogg) er litt mer hensiktsmessig når jeg har lyst å skrive litt mer. Denne vevloggen fungerer også som hjemmeside for meg.

Bare jeg får tid og kvelder der jeg ikke får sove så skal jeg legge ut litt informasjon om det pågående oppussingsprosjektet og bruk av modellverktøyet Google Sketchup. Akkurat nå venter vi på elektriker før vi kan gå videre på kjøkkenet.

1 kommentar:

  1. tanja07:11

    Imponert!! Lykke til med bloggen og oppussinga!

    SvarSlett

Legg igjen en kommentar her om du ønsker det.